کوکو شیرین
کوکو شیرین یک غذای معروف در خراسان رضوی و مشهد است که هم به عنوان پیش غذا و هم دسر به صورت سرد یا گرم سرو می شود. در مهمانی ها و مجالس مشهدی، کوکو شیرین از غذاهای ثابت سفره هاست. این غذا با تخم مرغ، سیب زمینی، زعفران و کمی آرد ذرت تهیه می شود. این غذا تا حدودی به کوکو سیب زمینی شباهت دارد ولی وجه تفاوت آن شیره مخصوصی است که مشهدی ها روی آن می ریزند.
این شیره از آب، گلاب، شکر و زعفران به دست می آید. زمانی که یک طرف کوکو سرخ شد و آن را برگرداندند شیره را روی آن ریخته و اجازه می دهند مواد شیره نیز همزمان با سرخ شدن طرف دیگر کوکو و با حرارت خیلی کم بپزد. و در آخر نیز آن را به شکل لوزی برش داده و با زرشک و خلال بادام و پسته تزئین می کنند.