کباب شیشلیک شاندیز
کباب شیشلیک نوعی کباب لذیذ و گران قیمت است که در مشهد طرفداران زیادی دارد. این کباب بغیر از ایران در شوروی سابق، مغولستان، لهستان و قسمت هایی از اروپای مرکزی هم محبوبیت دارد ولی روش پخت آن در ایران منحصر بفرد است. کباب شیشلیک شاندیز با شهرت جهانی، با شش تکه گوشت راسته گوسفند طبخ می شود طعم فوق العاده آن زبانزد است.
این غذا به قدری محبوب و لذیذ است که در بیشتر شهرهای ایران، رستورانهایی با همین نام وجود داشته و این کباب مرغوب را با همان روش پخت مخصوص شاندیز به مشتریان عرضه می کنند. ناگفته نماند که روشهای پخت این کباب در ایران متفاوت است ولی در مشهد ، طرقبه و شاندیز گوشت بره همراه استخوان دنده طبخ می شود. در پخت کباب باید به نکات زیادی دقت کرد تا آبدار و لذیذ شود. جهت تهیه کباب شیشلیک گوشت که اصلی ترین ماده این کباب خوشمزه است را با ماست، زعفران، آبلیمو، فلفل و روغن خوش طعمتر و تردتر می کنند. همچنین همراه آن گوجه فرنگی را نیز کباب می کنند.