کاله جوش
یکی از غذاهای سنتی اصفهان که خیلی سریع آماده میشود کاله جوش یا کله جوش است که معمولاً در تمامی شهرها طبخ میشود ولی در اصل ریشهی آن به اصفهان و ایلات قشقایی برمیگردد. کاله جوش را میتوان با توجه به سادگی پخت و تهیه آن از گروه غذاهای حاضری برشمرد.
مواداولیه این غذا عبارتند از: پیاز، گردو، کشک، نعناخشک، روغن، نمک و فلفل.
جهت تهیه کاله جوش، ابتدا باید پیاز را تفت داده و پس از طلایی شدن، کمی نعناخشک به آن افزود تا کمی سرخ شود. بعد از آن نیز کشک رقیق شده را به مواد می افزاییم تا زمانی که به جوش نیامده هم میزنیم. سپس وقتی به میزان غلظت موردنظر رسید کمی نمک و فلفل میریزیم تا مزه دار شود. کاله جوش را اغلب با نان سنگک به صورت تیلیت سرو میکنند.