دیگچه مشهدی
دیگچه یک دسر سنتی و محلی مخصوص خراسان و بویژه شهر مشهد است. دسرها غالباً پس از غذا سرو شده و یک میان وعده ی خوش طعم شناخته شده که هر شخصی به خوردن یک دسر خوش طعم و منحصر بفرد علاقه دارد. دیگچه مشابه شیر برنج است ولی چند تفاوت عمده نیز دارد، باید مغزپخت و برشته شود که به همین منظور شکر، گلاب، هل و زعفران را در خود شیر به بار آورده و قبل از سرو دم می کنند.
به عبارت دیگر دیگچه نوعی کته زعفرانی مقوی، لذیذ و خوش عطری است که در پخت آن بجای آب از شیر استفاده شده و ته دیگ آن نیز طرفدار زیادی دارد. این غذا یک نذری محبوب بوده و بیشتر در ماههای رمضان، محرم و صفر و در مجالس مذهبی مخصوص مردم مشهد تهیه می شود. مواد تشکیل دهنده این دسر نیز برنج، شیر، کره، شکر، گلاب، هل و زعفران می باشد. همچنین می توان این دسر خوشمزه را به عنوان نوعی شیرینی محسوب نمود.